Design cu strasuri

design cu strasuri
Print pe bumbac accesorizat cu stras
Print pe bumbac, accesorizat cu stras
Convertirea designului în ceva special

Design cu strasuri este un plus pe care firma noastră îl aduce pe piața producției publicitare. Ne lăudăm, și nu degeaba, că ne pricepem la ce facem. Cu textile personalizate cu stras și îmbrăcăminte cu aplicații, procesul de accesorizare cu stras începe cu un design nemaipomenit! Putem să vă creăm designul de la zero sau dacă aveți un logo sau un design pe care doriți să îl transformăm într-un textil deosebit, suntem fericiți să facem și asta!

După ce vom avea ideile de proiectare, experții noștri profesioniști în materie de strasuri vă vor lua designul și îl vor „digitaliza”. Digitalizarea este procesul prin care îi spunem mașinii de stras unde dorim ca aceasta să așeze fiecare stras pe textil. Folosim diferite dimensiuni de stras pentru a crea cel mai bun rezultat posibil pentru designul clienților noștri. După ce am finalizat digitalizarea, vă vom arăta o mostră pentru a o examina și aproba. Acum, puteți face orice modificări doriți sau o puteți aproba așa cum este. Odată cu aprobarea dumneavoastră, vom trece la următorul pas în crearea produsului de îmbrăcăminte cu stras.

Transfer de stras

Ne dorim ca totul să fie absolut perfect, așa că acest pas este crucial! Ați aprobat designul, așa că știm exact la ce ne putem aștepta să facă mașina de transfer profesional pentru strasuri. În continuare, trebuie să pregătim utilajul pentru a vă crea transferul de stras. Mașina are recipiente care conțin strasurile. Fiecare recipient este umplut cu o dimensiune de stras, într-o singură culoare. Astfel ne asigurăm că vom obține culoarea pietrei și dimensiunea pietrei exact acolo unde ne dorim.

După ce l-am încărcat, pornim aparatul și acesta funcționează. Mașina rotește câte o placă în fiecare recipient până când strasul este orientat spre direcția corectă (cu adezivul în sus). După ce se va face acest lucru, brațul mașinii va ridica strasul individual și îl va așeza pe o foaie de hârtie cunoscută sub numele de foaie de purtător. Odată ce toate strasurile sunt plasate, transferul cu stras este gata pentru următorul pas.

Follow admin:

Latest posts from