Designul cu strasuri (2)

Designul cu strasuri
print pe bumbac accesorizat cu stras
Design cu strasuri
Control de calitate la transferul cu stras

Designul cu strasuri este finalizat și s-a efectuat transferul personalizat cu stras. Acum îl vom supune la o revizuire riguroasă a controlului de calitate. Fiecare transfer va trebui să parcurgă același proces de revizuire. Fiecare stras este inspectat pentru a se asigura că are plasarea corespunzătoare și suportul de adeziv. Chiar dacă folosim pietre de cea mai înaltă calitate de pe piață, le lipsește uneori și suportul adeziv. Fără acest adeziv, piatra va cădea de pe textil, așa că echipa noastră se asigură că adezivul este acolo. Calitatea este o prioritate uriașă la Gavros Fashion și acest pas cu adevărat important trebuie făcut pentru a asigura longevitatea textilului tău personalizat cu stras.

Proiectarea este presată termic profesional

Designul strasului a fost digitalizat, a fost făcut un transfer și a trecut prin procesul de control al calității. Următorul pas este să vă producem în cele din urmă articolul final. Încălzim sau utilăm mașini profesionale de presare termică, așa că suntem gata. Așezăm textilul pe presa termică și poziționăm transferul deasupra, asigurând că adezivul este orientat spre articolul vestimentar. Odată ce totul este perfect așezat, procesăm încălzirea designului pe îmbrăcăminte. Este important să folosiți articole de calitate, deoarece cantitățile mari de presiune și căldură asigură aderarea permanentă la îmbrăcăminte. Odată ce vă spălați tricoul cu strasuri personalizate, nu ar trebui să vedeți nicio piatră pierdută!

Revizuirea finală a controlului calității

După ce au fost presate termic cu designul cu stras, textilele merg la serviciul nostru de control al calității pentru o revizuire finală. Revizuim fiecare articol pentru a ne asigura că arată perfect! Tehnicienii noștri vor examina produsul final, designul, strasurile și amplasarea pentru a se asigura că totul se potrivește cu mostra aprobată. Acum produsul e gata de ambalare, urmând să fie expediat, sau ridicat de la noi. Și în curând, veți avea câteva textile noi, fantastice, cu strasuri personalizate!

Follow admin:

Latest posts from