Cadouri personalizate

Cadouri personalizate
Cadouri personalizate

Cadouri personalizate pot fi oferite de oricine, cu orice ocazie. Atât de către fiecare dintre noi, cât și de companii, din dorința de a-și atrage noi clienți sau de a răsplăti loialitatea celor existenți. Sau, de ce nu, pentru a-și răsplăti angajații și furnizorii.

Prin intermediul cadourilor personalizate sigla și denumirea unei firme devin mai vizibile, capătă notorietate. Coroborat cu o strategie, un plan bine gândit, folosirea acestora nu poate fi decât benefică.

Noi, la Gavros Fashion, vă punem la dispoziție servicii de personalizare și imprimare textile și obiecte promoționale. Serigrafic, prin imprimare directă, prin termotransfer, sublimare sau imprimări speciale; pe bumbac, polyester, orice alt tip de țesătură, pe lemn, hârtie, PVC, piele naturală, sticlă, etc., orice este posibil în atelierele noastre. Vă așteptăm să vă punem proiectele în practică!

Cadouri de Valentine’s Day

Sunteți gata să răspândiți iubire anul acesta? Cu ocazia acestei sărbători, adu un zâmbet sau două cu un cadou atent și unic, care ar putea fi doar pentru ei, pentru cupluri.

Ziua de Valentine’s Day este o sărbătoare plină de posibile capcanele pentru a vă exprima în mod corespunzător afecțiunea față de partener sau potențial de dragoste. Urmează o călătorie romantică? Poate mergeți la un restaurant fantezist? Sau îi veți oferi un cadou deosebit? Ceea ce decideți să faceți este probabil să depindă foarte mult de relația și personalitățile dumneavoastră.

Așadar, am venit cu o listă de idei excelente de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Fie că sunteți în căutarea unui proiect distractiv de bricolaj sau a unei ținute la modă, ne-am adaptat ideile în funcție de tipul de relație sau partener.

  1. Tricouri asortate
  2. Șosete asortate
  3. Geci asortate
  4. Brațări
  5. Casetă de bijuterii personalizată (pentru ea)
  6. Portofel personalizat (pentru el)
  7. Declarație de dragoste, scrisă pe hârtie specială, cu cerneală specială…
  8. Felicitări personalizate

Și lista poate continua. Dar vă lăsăm să decideți voi. Noi ne ocupăm de personalizare. Contactați-ne și vom face totul posibil!

Follow admin:

Latest posts from