Design tactil

Design tactil
Print cu aplicație textură de șarpe
Design tactil
Design tactil în era digitală

Atingerea are memorie. La nivel inconștient, atingerea pare să ofere un sentiment subliminal de grijă și conexiune. Cea mai mare ispită la care te invită o carte veche este să parcurgi cu degetele prin paginile groase și să învârti cartea în lumină pentru a urmări cum umbrele se joacă prin cuvintele tipărite. Atingerea generează comunicare la un nivel aproape subliminal. Creează o stare de spirit și stabilește o conexiune instantaneu. O parte crucială din experiența noastră senzorială, atingerea a primit o atenție sporită în ultimii ani, oamenii putând comunica emoții discrete prin atingere. Puterea atingerii este motivul pentru care un design tactil joacă un rol atât de important în aplicațiile de calculator; și este ceva care este încorporat direct în hârtie (sau alt suport) și cerneală. Materialul imprimat poate fi atins, savurat și apreciat.

Tot ce atingi te atinge

Imprimarea digitală oferă o economie de costuri și o ușurință care nu poate fi ignorată. Din păcate, majoritatea imprimantelor digitale sunt puțin peste imprimantele obișnuite de birou. Sunt pe bază de pulbere și o acoperire grea produce o textură ceroasă, neplăcută. Din fericire, există imprimante cu acoperire și rezoluție remarcabil de asemănătoare cu tiparul offset. Confortul și flexibilitatea imprimării digitale pot fi combinate cu elemente de finisare specializate pentru rezultate impresionante și satisfăcătoare tactil.

Lăsăm urme din noi înșine, oriunde mergem, pe orice atingem

Una dintre cele mai practice aplicații pentru combinarea noilor tehnologii și tehnologiei vechi este strategia cărților de vizită. Cărțile de vizită s-au bucurat de o creștere a popularității din cauza conexiunii pe care o creează. Fabricarea unei cărți de vizită superbe, care se simte la fel de distinctă pe cât arată, îți insuflă brandul cu intimitate. Din fericire, combinarea economiilor de costuri și a flexibilității tipăririi digitale cu impactul finisărilor artizanale este, din punct de vedere al producției, o nimica toată. Materialele pot fi tipărite special pe suport fin sau texturat, printate foil, emboss sau cu texturi speciale pentru a fi stocate și personalizate la cerere pentru a crea o carte de vizită eficientă și expresivă.

Spre exemplu, așa cum puteți observa și în portofoliul nostru, deținem tehnologia necesară pentru imprimări speciale. Prin tehnici de combinare a metodelor de imprimare obținem imprimări cu efecte speciale, unice ca impact vizual și tactil. Amintim imprimarea specială cu efect de oglindă, paiete imprimate, textură șarpe, print accesorizat, folie metalică, print cu efect oglindă 3D, imprimeuri cu efect degrade etc.

Prin tehnica imprimărilor speciale realizăm produse textile deosebite, care definesc munca noastră în atelierul de producție

Pe piață există multe platforme disponibile pentru care se poate construi o marcă. Folosiți-le pe toate, de modă veche sau noi, în design-uri tactile pentru a vă asigura că mesajul ajunge la țintă.

Follow admin:

Latest posts from