Sfaturi pentru serigrafia textilă personalizată

posted in: Uncategorized | 0
Sfaturi pentru serigrafia textilă personalizată
Sfaturi pentru serigrafia textilă personalizată

Ce este serigrafia? Serigrafia este metoda pentru transferul unui design pe țesătură folosind un șablon pe sita serigrafică. Este o modalitate excelentă de a crea uniforme, tricouri cu logo și aproape orice fel de textil promoțional de care aveți nevoie. Există câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre serigrafia personalizată înainte de a trece la fapte. Vă vom oferi câteva sfaturi pentru serigrafia textilă personalizată

1.) Alegeți o imagine clară și colorată pentru serigrafia personalizată

Este posibil să fiți tentați să folosiți o imagine de pe internet, dar acestea nu se transferă întotdeauna bine, deoarece rezoluția nu este suficient de mare. Atunci când alegeți un design, evitați orice are spații mici și goale în care cernelurile ar putea migra acolo unde nu sunt dorite. Selectați imagini mari, clare și de rezoluție înaltă pentru cea mai bună serigrafie personalizată pe care o puteți obține.

2.) Fii dispus să fii flexibil

Când trecem de la idei la  imprimare personalizată, poate vi se spune că fontul trebuie să fie mai mare sau că imaginea. ar merge mai bine într-o altă culoare. Există un motiv pentru asta. Unele culori pur și simplu nu se transferă bine. Deci, dacă sunteți fixat pe albastru închis, dar aflați că este una dintre culorile care nu arată bine pe îmbrăcămintea închisă la culoare, este posibil să trebuiască să alegeți o variantă de rezervă. Amintiți-vă, doriți ca tricourile să arate grozav, așa că lăsați expertul personalizat în serigrafie să vă ajute să ajungeți acolo!

3.) Gândiți-vă la stilul articolului dumneavoastră

Pe ce fel de țesătură imprimați? Cel mai frecvent utilizat și cel mai ușor de imprimat serigrafic este bumbacul, țesătura utilizată pentru confecționarea hanoracelor și tricourilor. Unde doriți să fie aplicată poza sau sigla? Serigrafia personalizată poate fi realizată oriunde pe țesătură și puteți face chiar și un design complet dacă doriți. Va exista și un design pe spate? Încercați și schițați câteva idei înainte de a comanda textilele, astfel încât să aveți o idee aproximativă despre ceea ce doriți.

4.) Culoarea articolului dvs. este importantă

Imprimați textile pentru o echipă sportivă? Poate doriți să rămâneți la culori mai închise pentru a ascunde petele. Sau poate pentru picnicul de vară al companiei? Atunci alegeți textile de culoare deschisă, astfel încât echipa să rămână mai răcoroasă sub soare. Gândiți-vă la culoarea designului pe care o veți serigrafia și dacă va arăta bine pe culoarea textilului. Discutați acest lucru cu atelierul de personalizare, astfel încât să alegeți cele mai bune opțiuni de imprimare.

5.) Fiți flexibili când vine vorba de câte textile personalizate veți avea nevoie

Cel mai bine este să aveți un număr aproximativ, deoarece acest lucru va avea un impact direct asupra cotației care vi se va oferi de la atelierul de serigrafie. Textilele au un preț specific și trebuie să știți exact de ce aveți nevoie pentru a obține o ofertă corectă. Luați comenzile sau calculați un număr de persoane înainte de a ajunge la etapa de comandă. Și, dacă nu sunteți siguri, adăugați câteva extra. Este întotdeauna mai bine să ai prea multe tricouri decât prea puține.

6.) Nu vă grăbiți

Dacă veți comanda textile personalizate serigrafic, atelierul va avea nevoie de timp pentru a se asigura că fac cea mai bună treabă. Sunt realizate site noi pentru fiecare comandă. Și, deoarece aceste textile sunt personalizate pentru dumneavoastră, poate dura câteva zile pentru a finaliza comanda.

7.) Solicitați o mostră

După ce ați luat toate deciziile necesare cu privire la serigrafia personalizată, atelierul vă poate produce o mostră. Analizați-o cu atenție pentru a vă asigura că are tot ce doriți, designul arată minunat, iar culorile sunt ceea ce ați stabilit. Aceasta este dovada pe care o va folosi atelierul atunci când îți creează comanda.

Dacă doriți o estimare pentru textile personalizate, contactați-ne. Atelierul nostru vă ajută cu plăcere la comenzile pentru imprimare textile, accesorii.

Nu ezitați să ne contactați – http://imprimaretextile.ro/

Comandați oriunde în România și în lume, la un click distanță! imprimaretextile@gmail.com

Cereți-mi detalii despre serviciile noastre WhatsApp – 0720 657 771

#imprimare #imprimaretextile #personalizare #personalizaretextile #serigrafie #sublimare #termotransfer #tricouri #tricouripersonalizate #printDTG #imprimeuri #fashion #fashiondesign #designvestimentar #moda #aplicațiimodă #accesoriimodă #măștitextile #măștipersonalizate #măștipersonalizatecopii #strasuri #paiete #țintemetalice #printpetextil #tricouriinscripționate #screenprinting #etichetetermoadezive #apliquetextil #hainepersonalizate